Bedrijfsconsultancy van CONVERTURA
Over Ons

Wij zijn gestart eind 2019.
Waarom is CONVERTURA anders dan de meeste consultancy bedrijven?
Dit zijn onze uitgangspunten en wie we zijn.

LinkedIn

Hier vindt u zowel persoonlijk als bedrijfsmatig profiel. Vergeet zeker niet CONVERTURA te volgen ! Zo krijgt u automatisch onze updates en bijdragen in uw LinkedIn-pagina.

Instagram

Volg CONVERTURA op Instagram. Met regelmaat delen we inspiratieve content in verband met Digitale Transformatie, Innovatie, Collaboratie, Business Development en Strategie.

YouTube

Volg ons YouTube kanaal. Hier vind je onze leer-bibliotheek en handige Playlists, over een aantal topics (Digital Transformation, Maturity, Innovation, Collaboration, Business Strategy,...).

Bedrijfsconsultancy 3.0 - Nieuwe stijl

Bedrijfsconsultancy1/ Digital Consultancy. CONVERTURA is een non-marketing digital consultancy agency. We brengen oplossingen binnen het domein digitalisering en digitalisatie. We ondersteunen digitale proces-optimalisering. We ondersteunen de creatie van een digitaal platform en digitale produkten. We zorgen ervoor dat bedrijven digitaal matuur worden en ondersteund worden op cruciale en kritische momenten.

Bedrijfsconsultancy3/ Géén uurtje-factuurtje. 
CONVERTURA is – in tegenstelling tot de meeste Consultancy bedrijven – niet geïnteresseerd in het factureren per uur. CONVERTURA focust op resultaat. Prijzen zijn steeds transparant per ‘delivery’ (Intake, Scan, Implementatietraject) en worden vooraf gedeeld. 

Bedrijfsconsultancy5/ Maximaal gebruik van online interactie.
Zeker in deze bijzondere tijden wordt er maximaal online gewerkt. CONVERTURA ondersteunt zowel on-site als online en respecteert daarbij alle veiligheids- en security regels.

Bedrijfsconsultancy7/ Samenwerken met integratoren. 
Wanneer nodig werkt CONVERTURA samen met een aantal integratoren. Dat heeft het voordeel dat er onafhankelijk kan worden gekozen en niet wordt gestuurd naar eigen – soms verouderde – produkten of commissionabele abonnementen.

Bedrijfsconsultancy2/ Business x IT.  CONVERTURA werkt op het snijvlak van business en IT en exploreert als deel van zijn expertise hoe nieuwe technologieën impact (kunnen) hebben op businesses. Steeds weer wordt aangetoond dat daar de meeste waarde te vinden is: in de samenwerking tussen business en IT. Steeds weer wordt aangetoond dat ook daar de complexiteit zit. Het ontwikkelen en houden van een totaalblik is dikwijls de start van een oplossend traject.

Bedrijfsconsultancy4/ Flexibiliteit – Instant Consulting. 
CONVERTURA doet ook instant consulting. Instant consulting is geen quick scan maar een aanpak die daadwerkelijk resultaten oplevert door meestal een ‘gecondenseerde’ tijd ‘on-site’ of ‘online’ geconnecteerd te zijn met de bedoeling zogenaamde ‘jumps’ in vooruitgang in een welomlijnd deelgebied te boeken.

Bedrijfsconsultancy6/ Abonnementsformule mogelijk. 
Voor zij die dat willen biedt CONVERTURA een unieke abonnementsformule. Binnen een aantal domeinen kan dan veelvuldig gebruik worden gemaakt van de diensten van CONVERTURA. Het voordeel is efficiency, aangezien contractuele gegevens in een abonnementsvorm zijn geregeld. CONVERTURA biedt binnen deze formule steeds de garantie op elk moment te kunnen uitstappen binnen een transparante pro rata regeling. We zijn graag beschikbaar voor meer informatie.